Apple svaki dan poboljšava svoje usluge

Napisao na 05/06/2018

Slušateljima Apple Music web playera na usluzi nova funkcija sada mogu slušati cijele trake pjesme  bez izlaska iz preglednika

Čini se da je Apple pojednostavio postupak online slušanja muzike za Apple Music web player. Dok je slušanje i  sviranje pjesama pune dužine preko Apple Music prethodno zahtijevalo korisnike da otvore iTunes ili mobilnu aplikaciju Apple Music, ugrađeni web player kompanije Apple Music dopušta slušateljima da reproduciraju cijele  trake prilikom prijave na Appleov račun. Proširene Apple Music sposobnosti omogućuju korisnicima dodavanje albuma i popisa za reprodukciju u njihove Appleove biblioteke bez izlaska iz svojih već otvorenih preglednika.

Novija dostupnost internetske usluge Apple Music i dalje ostaje ograničena, s obzirom da streameri ne mogu  pregledavati katalog, pogledati šta slušaju njihovi prijatelji i izraditi popise za reprodukciju iz svojih preglednika, no šira korisnost Apple Music na web platformama signalizira da se Apple stalno kreće prema višoj  funkcionalnosti.

Preuzeto sa https://dancingastronaut.com


Komentari
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nastavi čitati

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background