NN nights 18.11. Birthday edition

Secret Location

Informacije o eventu
Datum: 18/11/2017
Lokacija: Secret Location

Detalji

Dragi naši NN-ovci,

Vrijeme je da rezimiramo utiske sa naše godišnjice i realno ne znamo odakle da počnemo i unaprijed izvinite što je malo duži tekst, al eto pročitajte ako vam se da, jer je previše utisaka.

Hajmo prvo negativno.  Neko nam je rekao da je bio neki problem na parkingu, ali još ne znamo detalje, zato napominjemo sviju da na NN nightsu nema belaja i sličnih stvari, jedna ovakva greška je dovoljna da se više nikad ne nađete na NN nightsu, tako da u pamet.

Eh sad da pređemo na pozitivne stvari, jer je tih bilo 99%.

Prvo da se zahvalimo svima vama koji ste došli, jer je opet mix ljudi bio savršen i svi smo bili puni pozitive koju smo dijelili jedni sa drugima. Takva je energija bila da smo plesali do pola 5 popodne bez stajanja.

Moramo se zahvaliti Vladan Jaric Pion koji je imao 3 seta u toku partije i svaki je bio bolji od boljeg, te su na kraju PION i nanE b2b odsvirali set gdje su nam se svima ruke ukrstile na glavama u nevjerici. A mimo vrhunske PION-ove muzike, Pion je i vrhunski čovjek i prijatelj, sa kojim se svaki put provedemo na najjače, pa hvala još jednom ljudino.

Naravno hvala i ostalim DJ-evima koji su svi bili na visini zadatka u toku noći, te niko nije kiksa imao. Prvo su započeli noć Public Users, pa nas je Ajdin Tinjak (RYO) savršeno 3 sata rasplesao i zagrijao za PION-a, pa smo imali priliku slušati DJ April koja je kako smo i najavili malo jači set odsvirala sat i po, da bi nakon toga preuzeo dvojac Treba mi Bass koji su standardno pokidali. U rane jutarnje sate su nastavili naši Techno puleni MARLA FELIS i nakon nje HARIDO BENZ, koji su iz raje cijedili zadnje atome snage, da bi nakon njih preuzeli b2b DJ ZVJEZDAN i PION, i onda šlag na tortu PION i nanE.

10 DJ-eva je bilo koji su vrtili 19 sati muziku, tako da nadamo se da smo godišnjicu adekvatno obilježili.

Jedno veliko hvala svim pomagačima, bez kojih ovo ne bi bilo moguće, pogotovo Armin Cekic i Hare Voloder koji su odradili džinovski posao u toku ova 2 dana, jer stvarno ne bi se ovo moglo za dan organizovati bez njih dvojice, pa veliko hvala još jednom.

Raja ubrzo se družimo ponovo, pa nam ostanite puni pozitive kao što ste bili i do sad, jer smo u toku ovih godinu dana stvarno postali jedna mala underground porodica i stvorili smo to neko zajedništvo normala raje koje smo propagirali sve vrijeme i stvarno hvala vam što ste prepoznali to i što smo svi tu zajedno u ovoj našoj priči zvanoj NN nights.

DAJEMO GA #NN 

 

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background