NN Nights 5.5. with Mladen Tomić

Secret Location

Informacije o eventu
Datum: 05/05/2017
Lokacija: Secret Location

Detalji

Dragi naši,

Standardno nakon malo afteranja i odmora ide rezime prošle partije, doduše ovaj put nam je trebalo malo više vremena za odmor jer se muzika nije ugasila do pola 11 ujutro, te je 20-tak hrabrih isplesalo do kraja i izvinite unaprijed što je duži tekst, ali toliko je utisaka da će jedva stati.

Prije svega želimo se zahvaliti Mladen Tomicu, koji nas je počastio sa 4 sata vrhunskog seta, te je adekvatno proslavio rođendan sa nama i još jednom pokazao kakav je majstor svog zanata, a što je najbitnije svi smo zajedno dijelili pozitivnu energiju, te su to i DJ-evi prepoznali i dali su svoj maksimum. Naravno ne smijemo zaboraviti Kenan Hadžimusić i FarreLa Ba koji su nas zagrijali na najbolji mogući način, te nas je ta energija vozila kroz čitavu noć i jutro. Veliko hvala i Ismix Temsi ĆilsamAco Jugovic i Slaven Šoškić koji su odradili opasne setove zadnja 4 sata partije i koji su nam pomogli oko produkcije nenormalno.

Najsretniji smo što je na partiji bilo više od pola novih ljudi, te smo proširili našu malu underground porodicu na najbolji mogući način i time dokazujemo da normala raja ipak može zajedno partijati, bez ljutih faca, krivih glava, i čudnih likova da zalutaju.

U moru primitivizma koji nas okružuje sa kojim se većina normalnih ljudi pomirila, te smo svi na neki način u kolektivnoj letargiji već godinama, misleći da se ništa ne može promjeniti,
MISLIMO DA IPAK IMA NADE, DOK SE NAS 250 OKUPILO OKO ISTE IDEJE I DOK SVAKO POMAŽE NA NEKI NAČIN DA BI SE OVO OSTVARILO, ZNAČI DA SVI ZAJEDNO IDEMO U PRAVOM PRAVCU. jer sve do sad je urađeno bez sponzora, čak su nas sputavali, ali dokazujemo svako malo da našu pozitivu ne može niko pokvariti.

Još samo kratko u vezi davanja tala, mnogi misle da mi nazivom tal kamufliramo našu zaradu i slične stvari, ali istinski je tal vaš udio u organizaciji partije kojim vi dajete svoj doprinos , te ste uvijek svi dobrodošli da učestvujete u organizaciji svake NN nights partije i uvijerite se da svaki NN nights nastane čistim zajedništvom i uzajamnim pomaganjem.

DAJEMO GA USKORO OPET #NN

P.S. Slika u vrhu savršeno dočarava našu kolektivnu pozitivnu energiju.

 

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background