NN nights NYE 31.12.

Secret Location

Informacije o eventu
Datum: 31/12/2017
Lokacija: Secret Location

Detalji

Najdraži naši NN-ovci,

Unaprijed se izvinjavamo zbog malo dužeg teksta, ali svega tu ima za napisati, pa kome se da, neka i pročita.

Svaka NN nights partija je posebna, jer svaki put dođe puno novih ljudi, novih DJ-eva, svježe muzike na različitim lokacijama itd, međutim ovaj put smo imali situaciju da smo i prošle godine Novu godinu na istoj lokaciji slavili i sve vrijeme pokušavamo povući paralele , ali ne ide jer su obje bile prelude na svoj naćin.

Prošlu novu godinu smo skupili ekipu iz čitave bivše države, a ovaj put smo skupili ekipu sa nekoliko kontinenata, pa nam je izuzetno zadovoljstvo što su sa nama plesali i zabavljali se ljudi iz Južne Koreje, Poljske, Švedske, Češke , Egipta, Palestine,Jordana, Srbije i Hrvatske pa se naša underground porodica proširila na više kontinenata.

Moramo se zahvaliti vama NN-ovcima, bez kojih ne bi ništa od ovoga postojalo i koji ste došli maksimalno opušteni i spremni za dugometražno partijanje. Čak se i obezbjeđenje ibretilo “kako su svi normalni i u svom filmu”, pa smo im i objasnili da je to poenta , da normala raja može partijati bez ograničenja, bez negativnih emocija i maksimalno opušteno.

Veliko hvala DJ-evima koji su kao i uvijek blistali u svojim žanrovima.

TOM BUG je od starta pokazao svoju vrhunsku dj vještinu, pa nas je nakon ulaska u Novu godunu provozao kroz njegov savršeni house repertoar, a kasnije i tech house.

Hvala našem velikom prijatelju Dj ZUBA koji je vrtio dok smo ulazili u 2018. godinu, pa kasnije i na afteru i moramo reći da je njegov set bio odličan.

Eh, sad da šta god napišemo o našem Nanetu aka TREBA MI BASS. Pošto smo ga prvi put najavljivali za NN NYE izgleda da je odlučio da nam se svima dobro ureže u pamćenje sa nekoliko savršenih setova u toku noći, ali bi izdvojili 6 satni set na afteru koji je završio u 3 popodne kad je nas još 20 najhrabrijih plesalo do iznemoglosti. Još jednom veliko mu hvala, jer ovaj put se opet nadmašio.

Lijepe stvari se dešavaju spontano, pa smo spontano dobili i novitet, koji je i nas iznenadio, a to je da smo ovaj put imali i drugi floor: DE NADENDE ARENA koja se nalazila u “šok sobi” gdje vas je u svako doba noći dočekivao veseli domaćin REZIDENDE DE NADENDE , Na ovom floru je izdominirala Marina Macola, koja će zasigurno zasvirati na nekom od narednih zabava…

DAJEMO GA U 2018. JOŠ JAČE I JOŠ LUĐE

P.S. Vama koji niste bili na NN NYE, želimo sretnu Novu godinu i sve najbolje u njoj kao i ovima što su bili, pa da ga svi zajedno još dugo dajemo

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background