NN Nights presents Mancha & Mark Panic (Belgrade Afterhours)

Secret Location

Informacije o eventu
Datum: 28/02/2018
Lokacija: Secret Location

Detalji

Dragi NN-ovci i NN-ovke,

Pošto smo mi navikli na underground zabave, lude lokacije , dugometražne partije, nažalost smo morali navići i na loše strane underground partija, pa tako izgleda svakih par partija moramo iz nekih razloga sve pomjerati na drugu lokaciju, pa smo tako i ovaj put morali radi užasnih vremenskih prilika, pomjeriti dan prije partije sve … ali kao što rekosmo, sreča pa smo navikli na najteže uslove 😀

Mancha & Mark Panic su pokazali zašto su jedni od najtraženijih i najbukiranijih DJ-eva u Srbiji. Prvo su imali zajednički trosatni set, gdje su pokazali da vladaju muzikom , te smo provedeni kroz jedno muzičko putovanje, gdje su se dotakli puno stvari  sa pravom  jačinom i neviđenom energijom , te kao da su htjeli Vama NN-ovcima pokazati šta sve muzika može, a svi znamo da je ona beskonaćna i da je uvijek treba istraživati… Hvala im što su nas kroz savršen set napomenuli , kako muzici treba pristupati..

Veliko hvala je zaslužio i Nino, koji je napravio savršen uvod za naše prijatelje iz Beograda. Nažalost radi problema sa opremom sa naše strane, Nino nije mogao 15.12. vrtiti, pa je na ovaj NN nights došao sa namjerom i pokidao nas je kako je i naumio. HVALA NINO još jednom.

Naši NN dj'z su pokazali da su stasali u opasne techno izvođače, pa su tako Harido Benz i gost iznenađenja Marla Felis u svom techno stilu  pomeli ljude i izvlačili su zadnje atome snage iz nas.

Najbolje za kraj, od 7 do 10 ujutro su vrtili Mancha i Treba mi Bass b2b i svako ko je bio zna kakve su muzičke majstorije izvodili, te su se gađali trakama par sati, od kojih se nije znalo koja je bolja.

Još jedan NN nights u nizu se završio, a mi već razmišljamo o 04.05. , jer vjerujte to se ne smije fuliti…

DAJEMO GA #NN

 

 

 

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background