NN ROOF 11.-20.8.

Informacije o eventu
Datum: 11/08/2017

Detalji

Najdraži naši NN-ovci,

Pošto smo tek u nedelju navečer sve završili i odnijeli , trebalo nam je 2-3 dana da se dozovemo…

Teško da vam možemo sve ovdje napisati, jer bi za svaku noć trebale 2 stranice minimalno, pa ćemo sad probati ukratko.

Najveći uspjeh je da ste svi prepoznali ideju našeg zajedništva, pa smo svi zajedno čuvali naš NN ROOF od raznih komšija koji su čak jednom sa kamenom došli i umalo slupali opremu, pa preko puno dolazaka policije itd.

Moramo se zahvaliti svim DJ-evima koji su vas rasplesali ovih 9 noći i 10 dana, pa da počnemo redom.
Hvala našim domaćim njuškama DASSLER , MEMARA, BUBA, STRU JA , HARIDO BENZ , ISMIX, NANE, DISCONISCO, MARLA FELIS i naravno SIJAH & KOLENDA.

I veliko hvala našim stranim njuškama PILL JACKSON (CRO), BRLEE (SLO), CAJHEN (SLO)

E sad jedno veliko hvala i našem prijatelju RUB A DUB-u, kojeg moramo svrstat u domaće njuške, ali nije svirao dugo u Sarajevu ,pa ga možemo svrstati i u strane njuške ali ipak ćemo ga svrstati u bratske njuške, jer je čovjek za svoju dušu nama priredio ludilo i spreman je bio da nas sviju hapse ako treba, samo da ne stane ludilo, a to je ustvari pravi underground.

Ipak sve na stranu, najbolje od svega je što smo upoznali toliko novih pozitivnih ljudi, koji su svi dali svoj doprinos da ovo sve ovako ispadne i ne brinite, svi problemi koji su bili su pravili ljudi koji su slučajno upali gore, tako da nisu se uvukli kreteni u naše redove 

DAJEMO GA #NN

P.S. Pored svih ludila , ova slika predstavlja najbolji dio dana na NN ROOF-u, svitanje i početak aftera, a to je ustvari ono zbog čega sve ovo radimo…

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background