Informacije o eventu
Datum: 16/06/2018
Vrijeme: 11:00
Web: https://nnnights.com/nnzen

Detalji

NN ZEN

I nakon malo duže pauze, vraćamo se našim orginalnim korijenima, a to su naravno, secret underground partiji. Kako ne bismo postali monotoni, uvijek smo smišljali nove stvari, te to ni ovaj put nije izuzetak.

Predstavljamo Vam prvi NN Zen – novog člana porodice koji je orijentisan prema chill varijanti, dobroj klopi i piću, te na kraju najbitnije, savršenoj muzici sa probranom ekipom.

Ovaj dnevni party će se održati na tajnoj lokaciji u centru Sarajeva, uz našeg velikog prijatelja iz Zagreba, Pill Jacksona i našeg dobro poznatog nanEta.

NN Zen je privatni party i broj mjesta je poprilično ograničen, tako da nemojte kasniti sa prijavama, a kao i do sada, i ovaj put vam lokaciju javljamo privatnim SMS porukama, tako da očekujte našu poruku.

Prijave idu isključivo preko Nomen Nescio Facebook profila.

Što se samog eventa tiče, vrijedi napomenuti da je party na otvorenom, tako da ne bi bilo loše da u odjevnu kombinaciju ukomponujete i neke anti-kišne varijante. Organizovali smo solidnu količinu roštilja (meso + povrće), a lokacija je u jednom vrhunskom restoranu, tako da ne trebate misliti o kvaliteti hrane. I na kraju, gratis Sangrije na pretek, bar dok jene iskapimo.

Šta još reći, osim da se vidimo 16.06.2018. godine u intervalu od 12:00h do 23:00h.

Vaš distributer profesionalnog partijanja, NN Nights.

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background