NN RESORT – UTO KAREM

Hotel Vučko [Jahorina]

Informacije o eventu
Datum: 04/05/2018
Vrijeme: 22:00
Lokacija: Hotel Vučko
Adresa: Olimpijska 1 Jahorina
Web: https://nnnights.com/event/nnresort/
Event: https://www.facebook.com/events/874206072740858/

Detalji

Spring break sezona je tu. Veselimo se dugim sunčanim danima i još dužim ludim noćima.

Kako drugačije započeti sezonu ljetnog partijanja, te u isti mah najaviti ozbiljne plesne projekte, nego ovim planinskim muzičkim hedonizmom

Spremite svoje plesne patike, zgrabite svoje drugove i drugarice za ruku, te pravac na Techno Wellnes & Spa spektakl u aparthotelu Vučko – Jahorina.

Dobro uhodana, undercover ekipa za kojom se diglo mnogo muzičke prašine, Nomen Nescio Nights (NN Nights), odlučila je da počasti sve ljubitelje dobre muzike, prirode i kvalitetnog druženja sa ovim spektaklom.

Zapišite datum 04.05; jer će taj vikend definitivno ostati dugo zapamćen i prepričavan kroz sarajevsku klupsku scenu, a i mnogo, mnogo šire. Garantujemo događaj premium kvalitete.

Dođite da partijamo na planinskom zraku, punih pluća!

Naš kulerski Line Up:

UTO KAREM

Goran Emkić
Mladen Tomić
Rub A Dub
Treba mi Bass
DJ Shipe

Za profesionalno partijanje pripremili smo:

!! POSEBNU PONUDU !!

– 2 noćenja sa doručkom u apartmanskom smještaju za 2 ili 4 osobe + spa & wellness + ulaznica za NN resort event & afterparty:

–> 99 KM po osobi !!!

 Prevoz. Vjerovatno je većini od vas glavna problematika bila kako doći na našu olimpijsku ljepoticu Jahorinu, te kako se vratiti.

I mi smo mislili o tome, te smo odlučili da vas pripazimo najviše što možemo. Sa zadovoljstvom vam možemo reći da smo sa našim partnerom ?Yellow Cab firmom, organizovali dva taksi vozila koja će vam biti na raspolaganju potpuno BESPLATNO. Da, dobro ste čuli.

Dva vozila će vam biti na raspolaganju besplatno, a kontakt podatke vozača možete preuzeti ispod:

?Deni Hadžić – 061/352-080 Plavi Hyundai i20

?Milan Klačar – 065/595-666 Crni Passat B7

Ukoliko ste u grupama od 3 ili 4, možete pozvati taksi vozilo na adresu koja Vam odgovara. Ukoliko ste sami ili pak sa nekim u paru, potrebno je da dođete na autobusku stanicu bentbaša odakle će ista vozila vršiti prevoz na Jahorinu i nazad. Osobe koje dolaze same ili u paru, potrebno je da prvobitno kontaktiraju jednog od vozača, te ugovore susret na autobuskoj stanici bentbaši. Lokacija stanice prikazana na mapi ispod.

 Otpakovali smo nove zvučnike koji ukupno daju zbir od 12 kW zvuka. Nema potrebe da pretjerano objašnjavamo koliko močan i čist zvuk nas očekuje, a obzirom na ozbiljnost Techno Line Up.a koji smo obezbijedili, ova stavka je itekako bitna.

 Karte je moguće preuzeti na svim prodajnim mjestima kao i do sada. A ono što je bitno, jeste da smo donjeli jednu malu odluku, a to je da ćemo zadržati cijenu karata od 30.00 KM ? i na ulazu. Dakle, svi vi koji niste stigli da kupite ulaznicu, moći ćete je uzeti po standardnoj cijeni prilikom registracije na event.


Lokacija

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background