FOTOGALERIJA: SNJEŽNI NOVOGODIŠNJI ‘NN NIGHTS’ PARTY

Napisao na 26/03/2018

Briga je postojala, moramo priznati, kada smo se približili Sarajevu dan prije Stare godine. Velika količina snijega, koja je već do tada napadala te realna i izgledna mogućnost da bi mogao nastaviti padati, nisu izgledali obećavajuće za nesmetano održavanje partya na vrhu jedne od planina koje grle Sarajevo.

No, valjda je vibra koju je širilo stotinjak ljudi koji će prisustvovati ovom novogodišnjem partyju utjecala i na to da se snijeg suzdržao od padanja sve do 1. siječnja navečer.

Sve brige su nestale poput lanjskog snijega, a na planinu smo stigli već u popodnevnim satima Silvestrova. Sunčan dan i bijelina dokle pogled seže doista stvaraju poseban osjećaj, a sve to začinjeno nestvarnom glazbom kakvu su puštali regionalni DJ-evi, pristigli iz Beograda, Dubrovnika te naravno, Sarajeva, stvorili su čaroliju koja je rezultirala vrhunskim partyjem i dočekom 2017. godine.

Pion, nanE aka Treba mi bass, Nino i Funk You ekipa – Bubi, Maha, Fox i Ivana zagrijali su atmosferu s -15 planinskih stupnjeva na plus koji je uključivao majice kratkih rukava, a ekipa koja je samo širila pozitivnu energiju imala je jedan od boljih dočeka Nove godine.

Nomen Nescio Nights partyji nastavljaju se i u 2017. godini, a na njih su pozvani dobri ljudi, dobre volje. 😉

Fotogaleriju pogledajte iznad.

 

Preuzeto sa mixmagadria.com


Komentari
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nastavi čitati

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background