NN Resort – Mladen Tomić

Napisao na 22/04/2018

Mladen Tomic – Hipnotički spoj techna i tech house-a, dodatno pojačan snažnim groove-om i bass linijama odlikuju setove Mladena Tomića, bosanskohercegovačkog DJ-a i producenta, koji je osvojio srca klabera širom planete. Prepoznaćete ga po beskompromisnom zvuku, snažnoj energiji od koje je satkan svaki njegov set, pažljivo odabranim kompozicijama i unikatnoj produkciji. Tu je i snažan lični pečat, bilo da se radi o miksanju, produciranju ili remiksovanju.

Njegov autorski rad, prepoznat i podržan od strane uglednih artista i vlasnika poznatih izdavačkih etiketa kao sto su Dubfire, Richie Hawtin, John Acquaviva, Monika Kruse, Umek, Popof, Adam Beyer, Stefano Noferini i drugi, vinuo ga je među najbolje i otvorio mu vrata najprestižnijih klubova i festivala na svijetu.
O tome govore nastupi širom Evrope (Njemačka, Španija, Holandija, Francuska, Austrija, Češka, Italija, Grčka, Slovenija, Engleska, Škotska, Mađarska, Bugarska, Belgija…), Amerike (SAD, Kolumbija, Meksiko, Kostarika) i Kanade.

Lista festivala na čijem se lajnapu našlo i Mladenovo ime je još impozantnija – Miami WMC 2013. i 2014. (SAD), EXIT – Dance Arena (Srbija), Soul Tech i Selenic Beach (Meksiko), Kazantip Festival (Ukrajina), Stereo Sunday (Holandija), Amsterdam Dance Event (Holandija), Refresh (Crna Gora) i mnogi drugi.

Ali i pored toga što je Mladen vrhunski DJ i umjetnik , što je najvažnije on je vrhunski čovjek i prijatelj koji širi pozitivnu energiju kao i mi svi, te je odmah prepoznao i podržao naš koncept, pa jedva čekamo da stane za playere i priušti nam nezaboravno iskustvo.

##NN RESORT


Komentari
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background