NN Resort – Shipe

Napisao na 18/04/2018

Anđelko Šipuš, poznat i pod imenom DJ Shipe , rođen je 19. februara u Koprivnici 1986 godine. Od svog ranog uzrasta pokazao je veliko interesovanje za muziku, a 2001. godine konačno posluša i svoj prvi CD sa antolognim muzičkim setovima Umek-a, Billyja Gadni i Dave Clarke.

Kasnije počinje da ulazi u svijet elektronske muzike prisustvujući različitim elektronskim partijama. 2005. godine počeo je da igra sa gramofonskim pločama i malo po malo sakupljajući rekorde koji mu pomažu da svakodnevno poboljšava svoje sposobnosti. 2007. godine organizuje svoje prve nastupe u najpoznatijim noćnim klubovima u Koprivnici. 2009. započeo je serijal partija pod nazivom “Deep N ‘Chic” čiji je glavni cilj bio da oživi elektronsku scenu na sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Danas je stanovnik udruženja Future Scope koji je aktivan u organizaciji i promociji elektronske podzemne scene i sarađuje sa najpoznatijim imenima elektronske scene. Njegovi nastupi odražavaju puno pozitivne energije publici i veoma je prilagodljiv publici svojim odličnim odabirom traka koja je zasnovana na groove techno zvuku.

Veoma je zadovoljan modernim zvukom sa ogromnim bas linijama i neizbježnim funky ritmom. Njegovi setovi koji se sastoje od najsvježije selekcije traka, mogu vas nesmetano navesti na ples.
Stvarna verifikacija njegovih kvaliteta bila je svirka sa poznatim svetskim DJ-om, Carl Coxom, 2011. godine u Dubrovniku i na službenim after partijima sa Christianom Varelom, Marco Baileyem, Jon Rundell, Kaiserdisco. Takođe je nastupao sa Jeff Mills, Chris Liebing, Sam Paganini, Alanom Fitzpatrick, Dave Clarke, Monikom Kruse, DJ Rush, Cristian Varela, Marco Bailey, Deborah de Luca, Uto Karem, Umek, Amelie Lens, Slam, Sasha Carassi, Metodi Hristov itd.

##NN RESORT


Komentari
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background