NN Resort Techno and Spa Weekend

Napisao na 04/05/2018

Dragi naši partijaneri, ostalo je još jako malo vremena, te smo mnogo uzbuđeni.

Imamo par jako uzbudljivih informacija da podjelimo sa vama u nastavku, tako da bi trebali dobro da obratite pažnju.

 Prije svega, prevoz. Vjerovatno je većini od vas glavna problematika bila kako doći na našu olimpijsku ljepoticu Jahorinu, te kako se vratiti.

I mi smo mislili o tome, te smo odlučili da vas pripazimo najviše što možemo. Sa zadovoljstvom vam možemo reći da smo sa našim partnerom ?Yellow Cab firmom, organizovali dva taksi vozila koja će vam biti na raspolaganju potpuno BESPLATNO. Da, dobro ste čuli.

Dva vozila će vam biti na raspolaganju besplatno, a kontakt podatke vozača možete preuzeti ispod:

?Deni Hadžić – 061/352-080 Plavi Hyundai i20

?Milan Klačar – 065/595-666 Crni Passat B7

Ukoliko ste u grupama od 3 ili 4, možete pozvati taksi vozilo na adresu koja Vam odgovara. Ukoliko ste sami ili pak sa nekim u paru, potrebno je da dođete na autobusku stanicu bentbaša odakle će ista vozila vršiti prevoz na Jahorinu i nazad. Osobe koje dolaze same ili u paru, potrebno je da prvobitno kontaktiraju jednog od vozača, te ugovore susret na autobuskoj stanici bentbaši.

 Drugo, otpakovali smo nove zvučnike koji ukupno daju zbir od 12 kW zvuka. Nema potrebe da pretjerano objašnjavamo koliko močan i čist zvuk nas očekuje, a obzirom na ozbiljnost Techno Line Up.a koji smo obezbijedili, ova stavka je itekako bitna.

 Treće, Karte za event. Karte je moguće preuzeti na svim prodajnim mjestima kao i do sada. A ono što je bitno, jeste da smo donjeli jednu malu odluku, a to je da ćemo zadržati cijenu karata od 30.00 KM ? i na ulazu. Dakle, svi vi koji niste stigli da kupite ulaznicu, moći ćete je uzeti po standardnoj cijeni prilikom registracije na event.

Mogli bi još svašta nešto da vam napišemo, ali nećemo da kvarimo sva iznenađenja koja spremamo, tako da ćemo ovdje stati.

Vidimo se večeras, te se radujemo jednoj pravoj Techno terapiji.

?? Vaš distributer profesionalnog partijanja, NN Nights. ??

Više podataka o eventu možete pogledati ovdje !

#profesionalnopartijanje


Komentari
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background