NNNIGHTS NA AFTERBIRO PARTYJU U SKY BARU

Napisao na 26/03/2018

Sky Bar u suradnji sa sarajevskim underground pokretom NNnights 21.aprila priprema pravu tech house poslasticu.

Zabava satiričnog naziva ‘NN Afterbiro party’ skreće pozornost na epidemiju odlazaka mladih ljudi iz BiH. Kako kažu organizatori, “Ova pojava je rezultat nebrige domaćih autoriteta o zaposlenju mladih naraštaja”.

Zato su mladi uzeli stvar u svoje ruke i odlučili se zadržati još desetak sati u BiH na krovu hotela Marriott u petak, prije nego što napuste BiH. Iako su sve nade bile usmjerene prema zalasku sunca, nagli obrt meteorološke situacije će sve posjetitelje ove zabave staviti u zimski ugođaj s kojeg se vide skoro svi sarajevski krovovi.

Suradnja Sky bara i NNnigts donosi još jednu novu dimenziju druženja i slušanja dobre muzike. Audiometric Lane i Petra kao neprikosnoveni gospodari najljepših dubrovačkih zabava dolaze rasplesati ekipu na plesnom podiju. Oni su stari prijatelji Sarajeva i može se očekivati vrlo svježa plesna muzika namještena prema ušima sarajevskih sladokusaca. Blago podgrijavanje atmosfere odradit će Treba mi Bass koji za ovu priliku stiže tramvajem s Biroa za zapošljavanje.

Pravo vrijeme za početak vikenda, posebno ako nemate zaposlenje, tada vam vikend mnogo više znači nego nekome tko radi. Afterbiro party je angažirana zabava u smjeru da lokalni autoriteti počnu razmišljati o mladima, jer ako su mladi spremni organizirati zabavu na vrhu zgrade u središnjoj jezgri grada, sa svim potrebnim dozvolama i tehničkim zahtjevima onda su sigurno spremni da urade mnogo više za sebe i svoju budućnost.

Ulaz na zabavu je moguć uz prijavu na e mail nomennescionight@gmail.com. Kapacitet kluba je skoro popunjen i požurite s prijavama kako bi postali dio ove vesele “besposličarske house situacije”.

Sarajevski Sky bar je otvorio sezonu sa nastupom zvijezde sa Ibiza Sonica radija, i preko ove zabave će uhvatiti priključak za serijal posebno jakih događaja u maju. Činjenica da jedan ozbiljan klub sa vrhunskom produkcijom nastoji postaviti sebe u red konkurentnih klubova ne samo u BiH, već i šire je posebno važna stvar. Sky Bar je uvršten u top 100 World Clubs, a NN Afterbiro održati će se ovog petka, 21. aprila 2017.

Cijeli događaj moći ćete pratiti online s visokom kvalitetom slike i zvuka što je zaštitni znak Sky Bara.

Više na Facebook eventu.


Komentari
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nastavi čitati

NN RADIO

NN is the answer

Current track
TITLE
ARTIST

Background